Sovelluksen päivittäminen

Sinun on päivitettävä Kaspersky-sovellus säännöllisesti, jotta voit nauttia sovelluksen vakaimman version ominaisuuksista. Voit ottaa automaattisen sovelluspäivityksen käyttöön sovelluskaupoissa tai ladata päivitykset manuaalisesti.

Lisätietoja automaattisten päivitysten kytkemisestä päälle tai sovelluksen manuaaliseen päivittämiseen Google Play Kaupassa on tässä Google Play -ohjekeskuksen artikkelissa. .

Lisätietoja automaattisten päivitysten ottamisesta käyttöön tai sovelluksen manuaalisesta päivittämisestä HUAWEI AppGalleryssa on tässä HUAWEI-tuen artikkelissa. .